Läst i september.

Efter ekot - Olivia Bergdahl
Stanna - Flora Wiström
 
 
Två böcker som jag tyckte väldigt mycket om. Efter Ekot har jag läst ganska mycket om innan och var pepp på att läsa den och tyckte om den! 
Var även fint att äntligen få läsa Floras bok. Läste klart den lite för snabbt men härligt med en bok som en kan sträckläsa och glömma bort tiden litegrann. 
 
Trodde faktiskt att jag skulle hinna med fler böcker än vad jag gjorde, men ibland kommer livet emellan och då är det smällar en får ta. Hoppas på att hinna läsa klart de böcker jag påbörjat nu i oktober. 
 

men jag sjunker kanske lättare än du.

 
För en vecka sedan imorgon råkade jag gå och få ett permanent träd på armen. Även om det är lite snett i toppen så tycker jag om det, tänker att det är lite av dess charm. Men är ändå glad att det sitter på baksidan av armen så att jag slipper se den hela tiden. 
 
Har pratat om att tatuera mig sedan jag var typ 17, fem år alltså, så är väldigt stolt över mig själv för att jag till slut vågade. Och det gjorde inte alls så ont som jag hade tänkt mig. Så nu kanske jag vågar göra de andra jag också vill göra. En vacker dag. 
 
 
Och såhär fin var solnedgången i torsdags när vi var på stranden med scouterna. Är glad över att det är igång igen också, som en paus i allt plugg och skolångest. Så himla tråkigt dock att Stina inte är med och är ledare längre. Saknar henne. Och på vägen hem när det fortfarande var varmt i luften cyklade jag hem och lyssnade på Timo sjunger Ted, vilket är det finaste jag vet just nu.
 

Vi är glöd på ett askfat när vi dör föds nåt annat.

 
Jag och min favoritperson var i kroatien i en vecka, och kom hem igår. Det var så himla fint och mysigt så det känns lite vemodigt att komma hem. Men tur att en åker från sommaren och kommer till sommaren. Vi hade iallafall en fin vecka med sol, inte så mycket bad, upptäckande, en massa öl och god mat. Gjorde även något jag velat göra i flera år, och äntligen. Men det tar vi nån annan gång. 
 
Har en massa plugg att ta igen nu, artiklar att skriva till motvinden - halmstad studentkårs-tidning, som jag sitter i styrelsen för. Och vi håller just nu på med första numret. Det är så himla kul men samtidigt lite läskigt och lite mycket. Men snart är vi nog en fullsatt styrelse. Så nu ska jag återgå till kurslitteratur och skönlitteratur. 
 

RSS 2.0