För långsamt, för snabbt men aldrig i takt.

Är väl bra på det där med timing. Har nämligen gått och blivit sjuk, vilket känns fruktansvärt jobbigt då jag har massa saker att göra + att jag åker till Skåne på fredag. Så jag försöker sova bort dagen så att jag kan gå till skolan imorgon samt vara frisk på fredag så jag orkar spela lite volleyboll. Det enda som är bra med detta är väl att jag inte kan äta. 
 

Varför inte stänga av solen fort, för vi lever inte länge nog för att rätta till allting dom gjort mot dig.

Några instagram bilder från de senaste dagarna. Heter awaay där, om ni skulle vilja följa mig. Hehe.

Hade en kalasbra helg, helgen som var. I lördags pluggade jag några timmar med Rebecka på biblioteket, det var skönt att få en del gjort. Har dock fortfarande en hel del kvar, dessvärre finner jag absolut ingen ork till det, eller till någonting alls egentligen. Och i söndags var jag och Felicia i stan, vi åt sushi och såg Berättelsen om Pi. Så himla himla fin film. Trodde att den skulle vara sämre då boken är en av de sämsta böckerna jag läst. 
 
Hittills har hela denna vecka varit ett helvete. Hade en hemsk måndag med en webdesign och en matte C lektion som gick åt helvete båda två. Träffade dock Daniel på eftermiddagen och pratade lite och fick några avsnitt HIMYM, vilket var himla bra. Så länge sen jag träffade honom så det var fett. 
Igår gjorde jag ingenting i skolan, hatade mest lviet och ville mest ha någon att kramas med. 
Och idag hade vi studioinspelning, och jag har på riktigt inte känt mig så värdelös på väldigt väldigt länge. Jag hade kunnat stanna hemma, med tanke på att alla andra gjorde det jag skulle göra. Och smidig som jag är kan jag inte hålla tårarna inne, så alla trodde väl säkert att jag var ledsen. Vilket jag till viss del var men jag var mest arg. 

Du går inte ensam genom dunkla rum.

 

-

Tänker att om jag bara duschar tillräckligt länge så försvinner allt det äckliga och dåliga med mig.

Under bron i en stad, där du och jag blev kvar.

 
Lite såhär har praktiken sett ut hittills. Igår var vi några stycken som inte ville äta i skolan så vi drog en sväng till Täby centrum och åt. Och idag har vi hängt lite i en avid och senare åkte vi till Naturhistoriska för att göra ett reportage om deras klimatutställning. Åh vad jag tycker om museum, så himla mysigt. 
 

Jag går och säger till mig själv: Snart är det vår. Då faller regnet, inte jag.

 
Januari ger mig bara ångest, vill att denna månaden ska ta slut nu nu nu. Att den äckligaste månaden ska vara den längsta känns just nu bara jobbigt. Imorgon börjar min sista termin på gymnasiet, bara det känns jobbigt. Och att den börjar med fem veckor praktik är bara ännu jobbigare. Ge mig 1 februari nu så jag kan få lämna Stockholm ett tag.  
Inga bilder har jag heller, för inspirationen är på noll och de enda bilderna som fotograferas är bilder på frukost till mitt projektarbete. Vill ju bara fota igen, vad som helst utom mat. 

Chasing visions of our futures.

 

Du har gåshud för du fryser, är det här det bästa livet hade att ge?

 
 

I mitt fönster


Men vi vet att allt byts ut. Vad som betytt något, blir ingenting på en minut,

 

Ett år i bilder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och såhär har mitt 2012 sett ut i mina (enligt mig) bästa bilder och den bästa musiken jag lyssnat på.

RSS 2.0