Man kan tänka på allt som går över, man kan tänka på allt som inte är lätt.

Känner för mycket men kan inte formulera mig. Det är som att det bara tar stopp någonstans på vägen. Saknar att skriva, saknar att vara kreativ. Men det liksom går inte. Har åtminstone fått tillbaka min läslust och det är väl åtminstone ett steg i rätt riktning tänker jag. Får väl se hur länge det håller i sig med tanke på att den nya kursen började igår och den verkar väldigt tråkig. 
 
Annars händer det inte så mycket. Har skickat in min tenta, läst ut två böcker, sett Markus Krunegård, druckit öl tre dagar i rad, storstädat och annat nödvändigt. Tänker att livet är rätt okej nu ändå, en märker att det börjar bli vår och det påverkar mitt humör så himla mycket. Det är skönt att det börjar vända nu. 
 
 

Och plötsligt står du där övergiven i regnet.

Har gått och blivit superförkyld... Igen. Har varit sjuk i en vecka nu, så jag hoppas att det snart går över. Men det har inte hindrat mig från annat än att gå på föreläsningar. I torsdags åkte jag upp till Stockholm för att spendera helgen där. Och det har väl ändå varit helt okej. Var på arbetsintervju, klippte mig och drack öl. Annars har jag inte gjort mycket och inte träffat någon annan än Daniel. Men det var ganska skönt pga har mest legat i sängen och tittat på serier och försökt bli frisk. 
 
 
 
Nu är jag dock hemma i Halmstad igen, tåget gick tio över sex i måndags, så var extremt trött hela dagen men var ändå tvungen att handla och på eftermiddagen fikade jag med Bekka. Annars har jag varit i skolan och på biblioteket och lyssnat på Clara Henry med Sara. 
 
 
 
Är även extremt dålig på att hantera livet just nu. Med att ha tentavecka nästa vecka, att två favoritband under samma vecka berättar att de ska lägga ned. Och annat som skaver och oroa sig över. Men försöker att inte tänka. 
 
 

Läst i februari.

Vansinnets historia under den klassiska epoken - Michel Foucault
Den vita staden - Karolina Ramqvist
Gudarna - Elin Cullhed
 
 
Som vanligt blev det mest kurslitteraturläst. Vilket även Vansinnets historia är. Men kände att den kunde få vara med här. 
Har även massa påbörjade böcker som jag inte kommer nånvart i, bland annat Vi är alla helt utom oss, Katerine teorin och Frankenstein (som är kurslitteratur). 
 
Tyckte jättemycket om Gudarna, som jag läste ut på typ en dag. Kände att det var längesen jag läste en bok som var bra och som gick så fort att ta sig igenom. Medans jag inte alls tyckte om den vita staden, vet inte alls vad den var, men det levde inte alls upp till mina förväntningar. Tyckte mycket mer om Flickvännen som är den första boken och som jag läste i somras. 
 
Hoppas att Mars blir en bättre läsmånad. 

Å som i 80-talet och ångrar allting.

I helgen var jag i Malmö. Gick runt halva malmö och gick på museum med Peter och åt sushi och såg Jonathan Johansson med Linda och hennes pojkvän. Spelningen var så himla himla bra och nu vill jag helst inte lyssna på något annat. Åkte dock hem ganska tidigt i söndags efter sconesfrukost. Men det var så fint att vara tillbaka i Malmö, och så skönt att komma ifrån Halmstad en liten stund. 
 
 
 
När jag kom hem till Halmstad hittade jag Pontus i min säng, kalasbra sak att komma hem till. Trots att min plan egentligen var att plugga hela dagen. Men så blev det inte. Istället såg vi på serier hela dagen och åt godis och somnade för sent. Så jag har helt enkelt haft en fin helg. 
 
Den här veckan känns det som att jag har så mycket att göra, massa kurslitteratur att ta igen, en uppgift att skriva. Men ska försöka varva det med att gå på promenader och träffa bra personer. 

RSS 2.0