-

 
Så himla mysigt med snön nu, tycker jag. Har alltid hatat snön men nu är det rätt okej faktiskt. 

En torsdagslista.

 

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag fick ett sms av honom.


Vad gjorde du kl 08 i morse? Var påväg till skolan.


Vad gjorde du för 15 min sedan? Gjorde mig en kopp te.


Det sista du sa högt? ''Hejdå''


Det senaste någon sa till dig: ''Ni måste gå av här''


Vad har du druckit idag? En kopp varmchoklad, ett glas vatten och en kopp te.

 

Vad var det senaste du åt? En läkerol. 

 

Vad var det senaste du köpte? Ett paket läkerol.


Vad är det för färg på din ytterdörr? Den är vit. 


Vad är det för väder hos dig nu? Det snöar!!!!  


Godaste glassmaken? Åh, cocos tror jag. Men mint och chokladglass är gott också!

 


Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej. Jag tror på det när jag upplever det.


Sover du tungt? Ja, oftast.


Drömmer du mardrömmar? Det händer.


Trivs du med ditt jobb? Jag har tyvärr inget jobb ):


Favoritklädsel? Hmm, det måste vara något med min prickiga kjol från monki eller mina högmidjade jeans.


Favoritlåt just nu? Markus Krunegård – Stjärnfallet eller Lars Winnerbäck – Jag fattar ingenting tror jag!

Tumblr_m8l1j2ng2s1rw2r2vo1_400_large länk


Vad ser du om du tittar till höger? Jag ser hur mörkret börjar falla utanför fönstret.


Vad gör dig glad just nu? Att det nu är helg och att det inte gick så dåligt på högskoleprovet som jag trodde. 


Vad ska du göra härnäst? Läsa lite bloggar och plugga matte.


Höger el vänsterhänt? Höger...


Humör just nu? Är mest trött.


Favoritgodis? Surt eller ni vet såna pastellfiskar. De gröna är godast!


Kläder just nu? Svarta jeans, linne och oljud-tröjan.


Sommarplaner? Det är ju så långt dit... Men tänkte ta studenten och åka på scoutläger, resten får vi se. 

 

 


Hur många kuddar sover du med? Två.


Morgon eller nattmänniska? Morgon.


Vad är viktigast för dig? Det finns så himla mycket viktigt. Men just nu att de runt mig mår bra och att jag går ut trean med bra betyg. 


Är du kittlig? Hehe. Ja. 


Snarkar du? Bara om jag är väldigt förkyld. Däremot är jag himla bra på att prata i sömnen!


Stjärntecken? Skorpion


Stökigt el välstädat? Det är ju nice när det är välstadat tyvärr är det mest stökigt.


Vad längtar du mest efter just nu? Julen och studenten.


Och du säger att staden är precis som staden alltid varit. I väntan på en lång, kall vinter.

 
 
Satt och kollade igenom arkivet litegrann och hittade två bilder från förra vintern. Det får gärna bli soligt och 25 grader varmt eller så kan snön faktiskt få komma på riktigt nu och inte bara vara en massa slask.

Utdrag ur anteckningsbok.

''Nej, jag vet att jag inte är mycket att ha. Ingenting alls faktiskt. Men ni behöver inte trycka upp det i ansiktet på mig.''
''Försöker komma underfund med hur man överlever livet.''
''När ska jag lära mig? Han bryr sig inte!''
''Rädslan vinner. Rädslan vinner alltid.''


DJ12

De bästa helgerna är helt klart de helger då man är omringad av scouter. Är glad att jag började på scouterna när jag var nio år och inte slutade när alla andra gjorde det, utan fortsatte för att jag insåg att bland all mobbning kunde jag vara mig själv och bli omtyckt för den jag var. Och att träffa vänner man träffar allt för sällan är så himla fint bara. 

Helgen har varit helt helt fantastisk. I fredags skulle jag och Bella ta tåget från Åkersberga, men hennes buss gick inte så vi missade tåget. Så vi tänkte nej men vi  tar nästa tåg så hinner vi ändå. Tåget blir försenat så vi är vid östra tio minuter senare än vad vi skulle och missade därför tunnelbanan. Jag vart jättestressad för jag hatarhatarhatar att komma försent. Vi tänkte därför att vi skulle ta bussen två stationer så vi sprang dit (med stora ryggsäckar) för att den skulle gå om en minut. Vi kommer dit och den går inte förens om 3 minuter... Väl på bussen vart vi osäkra på vilken station vi skulle gå av på. Och självklart gick vi av på fel station. Men som tur var hittade vi dom vi skulle träffa och de kom samtidigt som vi. 
Vi gick till lägenheten vi skulle bo i och lämnade våra saker och begav oss till fryshuset. Vi missade halva workshopen så vi fattade ingenting... När den sega halvtimmen var över åkte vi till gamla stan och mötte upp någon de kände och gick och åt. 

Efter en lång natt utan så mycket sömn pga det var för varmt och obekvama, knarrande tältsängar gick vi upp lite för tidigt för att åka till fryshuset igen. Vi spendrerade hela förmiddagen på obekväma trästolar som man inte riktigt visste hur man skulle sitta på... Sen blev det lunch och dags att kolla runt på allt som fanns där, typ påverkanstorg osv. Jag och Bella kände oss oerhört lost där ett tag haha. Vid sju var det dags för middag. Vi satt i ena änden av hela salen vilket gjorde att det tog ett himla bra tag för oss att få vår mat. Men med tanke på att vi var närme 1000 pers var inte det så konstigt egentligen. Men maten var ganska god när den väl kom, hehe. Det bästa var dock efterrätten. Jättegod kladdkaka. Medans vi satt och åt var det flera som höll tal samt en stå uppare som drog massa skämt. Hehe. 
 
Igår satt vi i plenum i stortsett hela dagen, på samma obekväma trästolar, snålt ont i baken man fick alltså. Samt att jag lyckades få ett blåmärke på ryggen... Igår var även då alla beslut togs, så det var ganska intressant att lyssna på. Väldigt lång tråkigt dock. Så vi lekte den där leken när man ska säga en ny sak som börjar på den bokstaven som den innan slutar på. Vilket var ett himla bra tidsfördriv. När klockan närmade sig tre var vi tvugna att gå för att skåningarna skulle hinna med sitt tåg. Så vi åkte med dom för att hämta vara saker och sen åkte vi också hem. 
 
Den här helgen har varit fin, rörig, långtråkig, konstig, rolig osvosv. Kommer sakna skåningarna men träffar dom förhoppningsvis snart igen! 
'' No one puts Anton in the corner''
''Dom var goda, men ändå sådär äckliga''
''Det finns inga invandrare i Flen, för det finns inga invånare i Flen''
 
 
(förlåt för den långa texten, en fet applåd till er som orkade läsa igenom skiten) 
 
 
 
 
 
 
 

Västerbron I hate walking on you. It's six in the morning, you make me think of falling.

 

Jag glömmer att vi glömt allt om varann.

 
 

awaay @ instagram

     
 
Några bilder från min instagram från den senaste tiden. Följ mig om ni vill heter awaay, precis som vanligt ungefär.

I'm out of my mind, you make me think that I could fly if I tried.

 
Allt är så himla kluvet just nu. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Har fått veta en del saker som i framtiden kommer förändra mitt liv så himla mycket, och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. 
Jag hatar att behöva göra folk besvikna, men det är något jag också kommer behöva göra inom den närmsta framtiden. Och allt jag kan göra just nu är att lyssna på musik som påminner om dig, Lars Winnerbäck osv. Kollar igenom bilderna från Boomerang också, för att jag saknar det och jag saknar dig. 
 

-

 
 

I heard of a girl, she was alone every single day.

 
 
 

Gör en lista över sånt som jag vill ha o sånt som jag mår dåligt av. Det är mycket som måste bort, många som måste bort.

 
 
Har en del fina människor runt mig, men när någon jag egentligen inte bryr mig det minsta om säger åt mig att hålla käften så är jag där nere på botten igen. Att en enda mening gör så ont är bara så himla dumt. Det vet jag ju. Jag vet att jag inte borde bry mig om de som gör mig illa till mods men det är lättast så. Lättast att bara ta in det och acceptera att det är så det är. För de har antagligen rätt i allt de säger om mig, varför skulle de bara hitta på liksom? Om så många har dåliga saker att säga om mig så är jag nog en dålig människa. Och är jag en dålig människa så förtjänar jag att det är såhär.

Oh, come closer show me better times.

 
Har haft en himla fin helg faktiskt. I fredags var det återträff med WSJ-gänget. Det var himla trevligt. God mat, massa skratt, deeptalk med två fina personer, viskleken åt två håll samtidigt osv. Bra helt enkelt. När jag kom hem i lördags hann jag inte vara hemma länge alls innan jag gick ut och gick på promenad med Daniel och hans lilla hund. Tänkte sen plugga lite men det slutade med att jag åkte hem till Alexandra och tillbringade lite tid där med fika och lite snack.  Igår gjorde jag däremot ingenting vilket var rätt skönt faktiskt, pluggade lite och kollade på en halv säsong av how i met your mother efter att jag hade lovat Daniel att se klart den säsongen. 
Idag fick jag tillbaka första matte C provet, och tro det eller ej men JAG KLARADE DET. Blev så himla himla glad för trodde verkligen att det gick åt helvete. Nu på kvällen har jag hatat livet, pluggat samhällskunskap och pratat med Malin. Helt ok ändå. 

Jag vet hur man flyr från den här planeten, men inte hur man stannar kvar.

 

Jag vet hur ont det gör när hoppet dör.


Stjärnfallet är jag, och du är himlen för mig varje dag.

 
 
Så fantastiskt fint, och förhoppningsvis ser jag honom live om mindre än en månad. Hoppas hoppas.

Det är du som väljer så var noga med ditt val, det är ändå du som väljer vem du är.

 
Ni måste läsa Himlen börjar här, så himla himla bra!

Jag blinkar till. Tårar kan jag vara utan. Men för din skull, så gör jag vad som helst.

 

November, vi avslutar sagan snart. Har du några lögner kvar att pudra dina svar?

 
Det här lovet har varit ca det ensammaste någonsin. Har inte träffat någon jag känner sen i lördags... Orkar inte med mig själv riktigt. Måste ta tag i livet och inse att det blir roligare om man gör det roligare. Och att allt inte alltid är så hemskt hela tiden. 

RSS 2.0