Men vad spelar det för jävla roll? Om det inte kan bli vi nån gång.

 
De senaste dagarna har mest bestått av stress och hejdån. Och idag kommer mest bestå av att packa, för det har jag knappt börjat med. Imorgon är dagen då jag flyttar härifrån och jag är så taggad, nervös och ångestfylld att det är helt sjukt. Men det blir nog askalas när jag väl är där och har börjat i skolan på tisdag. 
 

Lägr1

 
Lite såhär såg veckan på västkusten ut. Det var en fin vecka som bjöd på det mesta som scoutläger ska så som äventyr, nya vänner, skratt, tårar, regn och massa bra saker. Men också saker som scoutläger inte brukar innebära så som biltur till Lysekil, café och konserter. 

& när paniken bryter ut ler du svagt och viskar till mig, du är värd att dö för.

 
Invigningskalaset på tele2arena igår var helt fantastiskt! Dock märktes det (där jag stod iallafall) att de flesta hade kommit bara för att se Kent, vilket var lite synd då jag först var mest taggad på Lasse... Men det blev bra ändå, och Kent var som vanligt helt fantastiskt. Det var fint att få höra 747 och ingenting live! 
När de spelade mannen i den vita hatten (16 år senare) så blev det världens konfettiregn i slutet och det vara så fint och så fantastiskt. 
När vi väntade på andra tunnelbanan vid slussen träffade jag Lovisa också, och det gjorde om möjligt kvällen ännu bättre! 

Just do your best. It's the only way to keep that last bit of sanity.

 
I måndags såg jag the Avett Brothers på Malmö festivalen. Och det är den BÄSTA konserten jag varit på. Det var verkligen sjukt hur bra det var. Stod längst fram, nästan i mitten. Skrek med i några av mina favoritlåtar, kände hur ögonen fylldes av tårar när de spelade både Laundry room och When I drink (var såsåså glad över att de spelade den, då det var den första låten jag hörde med dem) och sen hur tårarna rann när de spelade I and Love and You. Rörde även vid Scott när han sprang förbi (sista bilden) och fångade nån plektrumliknande sak som de slängde ut precis innan de gick av scenen. 
SÅ HIMLA HIMLA BRA BARA. 
 
 
 
 
 

-

 
Har haft ett par kalasbra dagar i södra Sverige. 
Jag hängde några dagar i Mörrum/Karlshamn och sen tog jag tåget till Ödåkra för att vara hos min moster under helgen. De dagarna bestod bland annat av en tur till Malmö där jag åt lunch och fikade med pappas kusin + man, där jag ska bo i minst en månad i höst. Men också av en tur till väla och ikea. 
I måndags träffade jag först Anton och åt sushi, efter ett tag gick vi till kärnan och stod där en stund och kollade på människor. När vi stått där ett tag gick vi till knutpunkten och jag tog ett tåg till Malmö. Väl i Malmö gick jag bort till Västra hamnen för att kolla vart skolan ligger. Det kan ha varit en av de mest ångestfyllda promenaderna någonsin. Men den egentliga anledningen till att jag åkte till Malmö var att jag skulle se the Avett Brothers på Malmöfestivalen. Fast det tänkte jag göra ett eget inlägg om! 

Well there are no lines separating the truth from the lie.

 
Har åkt på en ganska onice förkylning så ligger mest hemma och hostar. Men imorgon åker jag iväg till Mörrum i ett par dagar. På fredag/lördag åker jag till Skåne för att på måndag se mitt favoritband live. Detta kan inte bli annat än bra trots hostan. Kommer hem igen på tisdag så vi hörs då! 

Try to make a change.

 
I höst flyttar jag till Skåne för att läsa en kurs i foto på Malmö högskola. 
Är så pirrig, nervös, ångestfylld, rädd, taggad och ca allt annat man kan känna. Men det blir nog fantastiskt. 

-

 
Imorgon beger jag mig till västkusten i en vecka för lite scouting. Är så himla himla otaggad just nu för ingenting går riktigt som jag vill, men känner att det löser sig väl. Kommer nog ändå vara lite taggad imorgon trots tre ton på ryggen och för lite sömn. Men ni får ha en askalas vecka, för det lär nog jag ha ändå. 

RSS 2.0