Depth over distance every time, my dear.


För den enda vägen uppåt nu är ner.

 

För ögonen svider och hjärtat bränns.


Can we make a new past if we run away


Sprungit som en halvdöd genom Malmö, känns som jag gått under överallt.


-

Idag har jag hängt i stan en stund med Hanna och Tobias. Ytterst trevligt, ytterst bra personer. 
När Hanna sen satt sig på tåget hem åkte jag mot mammas jobb, men fastande på fältöversten och gjorde av med lite för mycket pengar. Men är nu en muminmugg rikare och ett genomskinligt iphoneskal rikare. 
Och sedan jag kom hem har jag suttit och pysslat. Såg det här och kände att jag var tvungen att testa. 
 

Jag vill att det ska ta mig nånstans.

 
 
Det här är såsåså fantastiskt!

Hela världen är så underbar på bussen in till stan.


Grattis på födelsedagen!

Idag fyller min fina vän Hanna 18 år! 
Jag lärde känna henne under Boomerang i somras då vi bodde i samma by, så vi har inte känt varandra länge alls. Har inte ens känt henne så länge då vi kanske inte pratade så jättemycket på lägret utan det är mer nu för några veckor sedan som vi började prata. Och det är ju fint att man kan hitta någon såhär i efterhand. 
Men trots det så är hon ändå en av mina bästa personer för att hon är så himla rolig, smart och bra. 
Grattis på födelsedagen finis!
 
 
           
 
         
 

-

Idag när vädret inte visar sin bästa sida vill jag bara ha vårvårvår. 
 
 
 
Jag vill kunna gå runt i fina klänningar utan att frysa halft ihjäl. 
Jag vill kunna sitta i vårljumna parker med fina vänner. 
Jag vill kunna gå genom ett kvällssoligt Stockholm, och upptäcka nya platser.
Jag vill kunna gå barbent och slippa tänka på att klä sig så varmt som möjligt
Jag vill vakna upp av att solen letar sig genom persienner och spetsgardiner
Jag vill höra fåglarna kvittra och se träd och blommor slå ut. 

Nattvolley 2013

 
 

I've come to know that memories were the best things you ever had.

 
 
Har haft en helt fantastisk helg. Natten till lördag bestod av volleybollspelande för de andras del. Jag kände att det inte var så smart att delta med tanke på att jag inte var riktigt frisk. Men som tur var så blev det bättre under helgen (fast nu mår jag sämre igen). I lördagsmorse när all boll var färdigspelad, allt var städat och undan plockat började vi gå mot deras Scoutlokal och kröp ner i sovsäcken när klockan var åtta på morgonen. När vi sen gick upp runt klockan ett så segade vi en bra stund i en soffa, åt godis och mackor varav en med 50 g smör. Så himla vidrigt.
Efter ett tag bestämde vi oss dock för att göra något, så vi klädde på oss och gick en liten runda i Vellinge innan någon kom på den smarta idén att vi skulle gå till något växthus. Sagt och gjort tog vi oss förbi åkrar i blåsten och kylan men när vi väl kom fram så tänkte vi fika, men såklart stängde de precis när vi kom fram. Bra timing där alltså. Därefter påbörjade vi vår långa vandring tillbaka, med ett stopp på Willys för att köpa lite mat så vi kunde laga en fet trerätters som åts tillsammans med tittande på melodifestivalen. 
Igår gick vi upp hyffsat tidigt, sa hejdå till Erika som skulle åka tidigare och städade i scoutlokalen för att sedan ta bussen till Hyllie där vi gick runt lite på Emporia, var på nån utkiksplats på taket (typ), köpte lite mat till tågresan och åkte sedan genom citytunneln till Malmö Central. Väl där letade vi upp skåp att trycka in packningen i och efter några om och men hade de flesta fått in packningen i skåpen. När det var gjort gick vi ut i Malmö för att kolla runt lite och åh vad jag tycker om Malmö. Känns fint att förhoppningsvis inom en snar framtid kunna säga att det är ''min'' stad. 
Sen blev vi hungriga så vi gick till Jensen's och åt lite mat innan vi var tvugna att bege oss tillbaka till Centralen så vi inte skulle missa tåget. Det var en ganska spännande tågresa hem sen också. Henke fick en ny kompis, vi fick pausa lite i Norrköping men fick panik när nånting började ringa och en del knäppa konversationer. Dock skedde det mesta på en gruppkonversation på telefonerna. Dagens teknik alltså... Och jag hoppas hopppas hoppas att vi ses snart igen, för de är nog de bästa människorna jag vet.
 
Man kan väl kortfatta helgen lite såhär: Kära återseenden, fina människor, några nya bekanskaper, lite fördjupade bekantskaper, lite för mycket godis, mycket skratt, snölöst osvosv. Det har i varjefall varit en fett bra helg som har hjälpt till att göra 2013 till ett bra år. 

They say it's what you make, I say it's up to fate.

 
 
I eftermiddag sätter jag mig på ett tåg mot skåne för lite scoutäventyr. Det blir nog ganska fett trots att jag fortfarande är sjuk. Mår dock bättre idag än igår. 

RSS 2.0