Det handlar inte bara om allt det där vi säger, det handlar också om sakerna vi gör.

 
 igår var vi ute och paddlade med scouterna, och det var så oerhört mysigt. Älskar lugnet som infinner sig när en är ute på sjön/havet oavsett om det är i en kanot eller en segelbåt eller vad det nu kan vara. 
 
Men vi var där lite tidigare än alla andra så vi hade picknick med utsikt över sjön, så himla fint. 
 
 

Jag har undrat om det verkligen är möjligt att ärva en blick, om mörker går i arv.

 

Vill dansa tills jag glömmer vem jag är.

Alltsåalltsåalltså, var ska jag börja? 
Vädret är ju så härligt att en ba' vill vara ute jämt. Och har försökt ta vara på det så mycket som möjligt, eftersom att maj är ganska lurig och om några dagar kan det vara regn och rusk igen. 
 
Hade en supermysig valborg. På eftermiddagen var vi på bio med Pontus lillebror och såg Kung fu panda 3, vilken var bättre än förväntat. Skönt att ha en anledning till att se barnfilmer på bio. Därpå skyndande jag mig hem och gjorde mig iordning innan Stina kom hit och åt tacogratäng med mig. När klockan var tillräckligt mycket mötte vi de andra vid bussen och gick hem till Klara där vi spelade kubb (hade asbra kubbflow och fick ner typ fyrafemsex såna kubbar) och vann i musikquiz. Hängde mest på ballkongen och pratade barndomminnen och annat fint. 
 
 
I veckan började även vår nya kurs forskning och srivande, som känns extremt ångestframkallande pga mycket muntliga saker. Men tänker väl att det är bra så kanske en blir mindre nervös av sådant senare. Har även skickat in en komplettering, så jag hoppas att jag äntligen blir godkänd på den kursen nu. 
 
Annars har det mest varit fint väder och jag har suttit ute och läst, varit på musikquiz på ölfiket, ätit sushi med Bekka vid Nissan, festat och igår följde jag med Pontus ut till hans pappa på landet. Vi hängde mest i solen och grillat, extremt mysigt och bra sätt att ta vara på det fina vädret. 
 
Idag däremot träffade jag min faster som är i Sverige från USA, supermysigt att träffa henne igen. Senast var ungefär 5 år sedan. Vi pratade skit, åt sushi och handlade mat, så nu har jag mat i flera veckor framåt ungefär. 
 
 
Livet är ganska fint nu faktiskt. 

RSS 2.0