Jag glömmer att vi glömt allt om varann.

 
Känner verkligen bara GUD VAD SKÖNT ATT DET ÄR FREDAG. Den här veckan har varit en av de värsta på länge. Den har mest bestått av ångesttårar och ilska. Men imorgon åker jag en sväng till Mörrum för att komma bort härifrån ett tag. Ska bli väldigt skönt. 

Imorse var himlen sådär fin och färgade hela världen rosa. Hade sista bildhandledningen innan redovisningen idag... Rätt ångestfyllt det med, men nu känns det väl bra igen tror jag. Är rätt nöjd. Lovar att visa när det är helt klart och redovisningen varit. 

Jag går på samma gator tills de vänder.

 
Att en bra dag ändå kan få oväntade vändningar. Att en bra dag kan sluta med tårar och att ligga i sängen och skaka av ångest. Men nu ska jag fan få ordning på det här. Det jag gjorde var sjukt dumt och det som är bra är väl att jag nu inte känner ett behov av att göra det igen. Fuck tvångstankar. 

Och bakom horisonten börjar livet.

 
Idag har jag varit väldigt effektiv! Köpt första julklapparna, hittat nytt gott te (tips!), påbörjat redigeringen av en till projektbild och nu ska jag skriva lite på min rapport. 

Jag tror jag måste lämna allt bakom mig igen.

 
 Ibland har man sån här otur. Men idag är det jag som är flaskan. 

Fast det kommer blåsa upp till storm.

 
Just nu är det detta som spelas mest i mina hörlurar: fast det kommer blåsa upp till storm

Universum kan inte existera om det inte finns mörker som konkurrerar med ljuset.

Hade en så himla bra dag igår. Var först hos tandläkaren i typ fem minuter (snabbt och smidigt) innan jag tog tåget till Täby för att möta upp Lovisa. Vi skulle besöka TEG, vår gamla gymnasieskola. Och helt ärligt vet jag inte hur jag kände inför det. Först var det nog någon form av lättnad, att det fanns någon trygghet i det där lilla i jämförelse med Malmö Högskola. Men efter ett tag var det nog mest bara ångest. Att ca ingenting var som det var innan, att det var så HIMLA mycket människor, den där mysiga känslan som var när vi gick där kändes nästan som bortblåst. Och det är ju synd. Men det var fint att träffa gamla lärare iallafall. När vi kände oss färdiga där gick vi til Täby Centrum, gick mest rundor och pratade om livet. Det var fint, så himla bra person det där. 
 
När klockan närmade sig fem tog jag tåget in till stan för att träffa Sofia för en fika. Vi satt och pratade om livet och massa andra bra och viktiga saker och insåg att vi hade en hel del gemensamt, fram tills att klockan var typ halv tio och vi insåg att det kanske var dags att börja ta sig hemåt. Fick två kuvert av henne, ett med positiva meningar och ett med olika distraktions handlingar. Så himla fint och så himla himla bra person hon också. 
 
Trots att dagen var så himla bra somnade jag gråtandes till ett sms som fick mig att vilja säga upp kontakten med allt och alla och bara bege mig någonstans där jag aldrig kommer träffa en människa igen. Så himla less bara. 
 
Andra bra saker: 
- JAG KLARADE TENTAN
- När jag kom hem igår hade jag fått paket från CDON, och däri låg känn ingen sorg!!! Så den ska jag sa när jag skrivit klart bakgrunden på min jäkla rapport. 
 

-

Det betydde ingenting. Jag vet ju det. Men ändå gör det så jävla ont. 
"Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen."
Bort. ut, jag vill inte längre. Vill inte vara med. Vill bara ge upp på livet. För att ingenting är någonsin som det verkar. Och det slutar alltid bättre för alla andra. I slutändan är det ändå bara jag som mår dåligt över det. För jag vet ju att för dig betyder det inget. Ingenting alls. 

Just där solen börjar om.

 
Befinner mig i Stockholm nu och har gjort de sen i fredagskväll. Har hunnit med en hel del roligheter sedan dess. Bland annat fotat mitt projekt och träffat fina vänner. Men åker ju inte tillbaka till Skåne förrän på torsdag så kommer hinna göra fler roliga saker, bortsätt från att jag ska till tandläkaren imorgon.... Det är inte så spännade. 
Har även ett fungerande photoshop nu, så snart får ni se annat än mobilbilder! 

And I want to see light.

 
I torsdags träffade jag ju Hanna. Det var fint, vi har ju inte setts sedan lägr1 i somras. Så det var ju på tiden nu kan man ju tycka. Vi strosade omkring lite i Malmö, kollade på secondhand (fyndade ett par vita converse för 130 kronor. Det var ju himla värt  då jag tänkt köpa nya i vår) och fikade lite. Sen mötte vi upp Anton och Oskar för middag. Innan alla begav sig åt olika håll, men jag och Anton tog iofs samma tåg till Helsingborg. 
Så himla bra personer det där. Så glad att jag känner dem. 
 

Vi liksom väntar på en vårdag i november.

 
-Igår hade jag en tenta som antagligen gick svindåligt och himlen var lika grå som jag. 
-Idag har jag städat, pluggat, packat och lyssnat på podcasts hela dagen. 
-Imorgon ska jag träffa Hanna Anton och Oskar.
- På fredag åker jag till Stockholm!!!! 
 
Rätt pepp på livet trots kaoset. 

Åh jag borde förstått det men jag förstår det nu.

Har insett nu att jag mått dåligt över honom i onödan. Så helgens fylla förde väl något gott med sig.
Fast egentligen gör det inte mindre ont för det. 

Och jag undrar vad du tycker om mig nu.

 
Fotograferingen är väl inte riktigt på topp just nu, så därför får ni mest se mobilbilder.  
Skolan tar upp den mesta av min tid med diverse skrivuppgifter, tentor och ett eget projekt. 
På tisdag har jag tenta i photoshop så att mitt photoshop har bestämt sig för att krångla och inte vilja starta är kanske inte den bästa utav tajmingar. Men what to do liksom, sitter istället och läser och skriver av pdf:er och försöker memorera så gott det går. Så tror nog att det kommer bli bra ändå. 

Vad du än frågar ska jag svara "nej".

Det enda jag egentligen vet är att jag inte mår bra av det. 
Att det bara skaver och gör ont. 
Att jag inte vet vad jag ska göra åt det. 

River en vacker dröm.

 
Håkans 2 steg från paradise går på repeat och jag påbörjar bok efter bok, men ingen känns tillräckligt lockade att fortsätta läsa. Nån av oss hör av sig, men vi ses inte den här gången heller. Istället åker jag till Höganäs och går på ittala outlet och fyndar två nya muminmuggar, men helt ärligt kändes inte det heller jätteroligt. 
 

November, vi avslutar sagan snart.

Att man ens kan vara pepp på något när världen är så här grå och tråkig. Men det är jag faktiskt.
- Hemtentan är ju inskickad (= en delkurs klar, om jag klarade den dvs)
- Ska i helgen boka tågbiljetter hem (nästan en hel vecka ska jag vara hemma) 
- Hade första bildhandledningen för det egna projektet idag. Så är rätt taggad på att börja med det, för det kan nog bli bra detta
- Om två veckor får jag träffa en väldigt saknad och bra person 
- Nu är det november, egentligen en av de tråkigaste månaderna men snart är det okej att börja julbaka! 

RSS 2.0