Läst i oktober.

Ingen normal står i regnet och sjunger - Sara Ohlsson
Jag vet allt det här - Annika Paldanius
Dvärgen Gustaf - Bodil Malmsten
Allt som blir kvar - Sandra Beijer
 
 
Oktober var en förvånansvärt bra läsmånad, tyckte om prick allt jag läste. Men allra bäst var nog ändå Jag vet allt det här - tipstips. 
 
Hoppas på att november också blir en bra läsmånad, vi har praktik så ingen kurslitteratur att läsa iallafall. Och två tågresor om dagen. Hoppas på att hinna läsa klart mina lånade böcker från biblioteket. 

Jag har tänkt på dig, tänkt du kommer nära, om jag blundar är du borta.

 
Oktober bara springer iväg och jag har varit sjuk ungefär halva tiden. Vilket är trist pga oktober är ändå en favoritmånad. 
 
Imorgon har vi fyllnadsval för motvinden, vi släppte förresten vårat första nummer förra veckan. Kändes så skönt när det var släppt och imorgon blir vi en full styrelse, så knäppt. 
På torsdag ska jag äntligen klippa av mig håret och på lördag fyller jag 22. Men innan dess har jag plugg att göra, en redovisning att göra och böcker att läsa. 
Det är inte heller långt kvar tills praktiken börjar, vilket stressar mig extremt mycket, kanske för att jag har noll koll, ska pendla igen för första gången på 3 år och inte vet vad jag har för arbetstider och därför inte vet hur mycket annat jag kommer hinna med. Men det löser sig, ser ändå fram emot det. 

Säg om du hör mig.

 
Förra helgen var vi, jag och Bekka, och hälsade på David i London. Så himla fint att se honom igen. Vi gick på museum, i affärer och hängde med folk. Och sen dess har jag varit sjuk. 

Då som nu för alltid.

 
Då som nu för alltid. 
Jag kan inte förstå att det var sista gången. Tack för allt Kent. 

RSS 2.0