Ta mig till kärlek ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans, för jag vill veta om kärlek finns.

 

-

 
Kom hem i torsdagsnatt/sen kväll från en liten roadtrip. Och har inte riktigt orkat skriva här. Sedan dess har jag mest läst, varit ute i solen, träffat småkusiner och sådär. Snart ska jag bege mig ut mot Vaxholm och träffa Line. Och imorgon ska jag gå igenom alla bilder från semestern så då får ni se och veta lite mer. 

-


Nyhavn ²


Somewhere only we know.

 

Stockholms natt är dränkt i ljus. det enda jag saknar här nu är du.

 
 

-


Nyhavn.


Malmö.


 
Innan jag tog tåget hem i torsdag så fikade vi på Ribersborgs kallbadhus. Vädret var dock mycket förvirrande, ena sekunden var det soligt och sen började det regna och blev soligt igen. Men det var mycket mysigt iallafall. Tycker verkligen om Malmö och villvillvill plugga där efter gymnasiet!

Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel, lev med det.

 

We're one, but we're not the same.


Köpenhamn


Försent för edelweiss.

 
 
Två bilder från deras mysiga mysiga uterum med vindruvor i taket och plasttak. 

Lights will guide you home.

 
 
Söta sysslingar!

And I don't want to go home right now.

Igår åkte jag tillbaka till Stockholm. Fan alltså. Hade ett par riktigt mysiga och trevliga dagar så det var ju nice.
Så bra människor det där. Och det här med att jag alltid ska börja gråta när jag säger hejdå till folk är ju ganska jobbigt faktiskt... Grät på tåget, grät när jag kom hem pga klarade inte av ångesten av att komma hem. Och när jag insåg att jag faktiskt har någonting mer att se fram emot den här sommaren så blev jag inte heller så mycket gladare.. 
 

-


Take me to neverland.

 
Lyssnar väldigt mycket på detta: Take me to neverland, tyvärr är det väl inte så många låtar, men ni kan väl vara snälla och tipsa om lite bra musik? Vore hur snällt som helst!

Times are hard when things have got no meaning.


Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört.


We got no money, but we got heart.

 
kolla på videon här också!

They say you've got to lose a couple fights to win.


Once upon a time we fell apart.

 
Imorgon beger jag mig till Malmö några dagar. Så har tidsinställt några inlägg fram till torsdag kväll. Så vi hörs på fredag, förhoppningsvis lite klokare, många bilder rikare osv.

-


I ett fönster.

 

Let us die young or let us live forever.


-

 
Hade en mycket fin dag igår. Mötte upp Alexandra i centrum för att äta lunch och sen gå till doktorn då mina ögon inte har slutat klia ännu vilket de borde ha gjort. När jag var där för två veckor sedan fick jag ögondroppar med penicillin som alltså borde ha hjälpt. Men nu fick jag nya ögondroppar så hoppas att dom funkar. 
Sen köpte vi med oss lite picknick och åkte in till stan, gick runt lite och kollade i affärer och köpte en mycket fin klänning med svalor på. Efter det gick vi till söder och satte oss i en park innan vi gick tillbaka och tog spårvagnen till djurgården. Där mötte vi upp min famlij för parkteater. Vi lyssnade/tittade på Mr. Tourette. Vilket var väldigt intressant/roligt/sorgligt osv. Som sagt. En bra dag!

Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart och när jag känner så då tänker jag på dig.


Who says I can't be free?

 
Det har varit en bra dag idag. 
Promenad, sol, glass, grillmiddag och jag är nog inte kär i honom längre. Tror jag. Hoppas jag.

Heartbeats


Turn your face towards the sun, and the shadows fall behind you.

 
 
I torsdags åt jag och Malin glass vid kanalen. Både mint och cocos glassen jag åt kan ha varit den godaste glassen jag ätit på väldigt länge!
 

RSS 2.0