Du stod i givakt med din rygg rak och tog fyrahundra slag.

Idag har jag varit på arbetsintervju i tre timmar. Hoppas verkligen att det gick bra, vill ju så gärna ha jobbet. 
När det var över hängde jag lite i stan och kollade in bokrean (igen) och fyndade två böcker innan jag tog pendeln till Jakan. Hängde en liten stund med Tobias innan vi åkte till IKEA och mötte upp Felicia och Bella. Vi skulle nämligen handla lite grejer till seniorrummet. När vi gått igenom hela IKEA, bestämde vi att det var dags för en obligatorisk ikea-fika. Se så fina de är:
 
Och såhär såg jag ut (fast någon timme tidigare): 
 
 
Den här veckan har hittills varit så himla bra, och blir bättre. Men mer om det någon annan gång.

En vecka genom instagram.

I måndags och tisdags var det vår så jag och Daniel promenderade lite i det fina vädret i måndags och i tisdags
gick jag på en podcast-promenad.  
 
En dag satt jag mest inne och läste (tips). Sedan kom snön tillbaka. Det var fint så gick ut och fotograferade lite.
 
Jag åt en pefekt avokado och tyckte att det behövde dokumenteras, och mamma fyllde år och fick tulpaner.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du sa att rädslan den går över, men den där oron stannar kvar.

 
 
 
 

Jag har en situation med ett annat liv och du har ingen del i det.

 
Igår kom snön tillbaka, så jag tog vara på det lite grann och gick ut och fotade, för det är ju onekligen ganska fint. Men vill ändå inget hellre än att ha vår nu. 

I can't escape this now, unless you show me how.

 

De kommer alltid åt dig på något sätt.

Idag promenerar jag åtta kilometer med Värvets intervju med Markus Krunegård i öronen. För det är ju soligt ännu en dag och det måste en ju ta vara på, tänker jag. Jag läser ut en bok, eller egentligen gör jag inte det då jag hoppar över de sista sidorna, för att jag tröttnar på boken. 
Jag skriver lite med min faster på andra sidan atlanten och ger en hel hög med boktips till Sofia. Jag börjar läsa en ny bok och efter 12 sidor känner jag hur detta kommer bli en av mina bästa böcker. 
Och allt detta till tonerna av Håkans "det kommer aldrig vara över för mig". För kanske är det så det känns, men egentligen är det nog alltid över för mig, om det ens börjar.
 
 

Men bara låt det dö, bara låt det va.

 
För någon vecka sedan var det såhär dimmigt och fint. Men idag sken solen och det var så förbaskat skönt att äntligen få lite solljus. 

Men även skuggorna blir större nu.

 

Jag gjorde som du tills min kärlek försvann med en annan.

Hade en så fin dag igår. Hämtade ut mitt pass (som ser fruktansvärt ut, men det är ju så det ska vara) och åkte sedan in till stan och mötte upp Tobias. Vi vandrade mest omkring, var på jakt efter en secondhandbutik vi inte hittade. Men gick in på pocket shop och köpte mig ett kalasfint skrivhäfte med mumin. Så det kändes okej att vi inte hittade dit vi skulle. Och runt fyra-tiden mötte jag upp Sofia för en fika. Det är alltid lika fint att träffa henne och prata om ca allt och planera massa fina bestyr. Hon är så bra hon. På kvällen sen hade jag en del viktiga konversationer med olika personer, om allt från studier till vad som sagts och hur andra beter sig. 
 
 
 

Kanske är framtiden godare än vad som ter sig nu.

I lördagsmorse efter nattvolleyn missade vi nästan precis tåget, men vi gick ned på perrongen och satt och tittade på landskapen som åker förbi på väggarna. Och jag konstaterade att jag hade kunnat sitta där och titta tills det kommer tillbaka till där det började. 
Efter att jag och Linda hade fikat gick vi och kollade på en liten utställning, och i mitten av rummet var det ett stort fönster som vette ut mot lilla torg.  
Och när jag gick mot stationen för att ta tåget tillbaka till Lund hade solen tittat fram igen. 
 
Lite såhär fint såg Malmö ut genom instagram. (awaay)
 
 

En Skånehelg.

Hade en så himla fin helg i Skåne. 
När vi närmade oss Lund och Malmö med tåget i fredags var jag helt hyper och säkert skitjobbig, men var så glad över att vara tillbaka. Nattvolleyn däremot var lika mysig som förra året men i år var jag frisk och spelade faktiskt. Vi förlorade dock alla våra matcher och efteråt var både jag om Malin lite blå. Och runt 8.00 var vi hemma hos Malin i Lund och då var det verkligen skönt att sova.
 
 
På lördagen när vi väl vaknat var vi sjukt sega och Bella försvann iväg till Sussi, medan jag och Malin hängde kvar en stund till på hennes rum innan vi gick mot centrum för att fika med Anton. Vi satt på Ebbas skafferi i närmre tre timmar och pratade om ca allt men mest scouting. När vi väl orkade oss där ifrån mötte vi upp Bella för att handla ingredienser till middag som vi sedan åt till början av mello. Egentligen skulle vi sett det hemma hos Sussi, men eftersom vi var så sega var vi där lagom till att de hade röstat färdigt. Mysig kväll iallafall trots att jag satt och halvsov. 
 
 
På söndagen gick jag innan de andra hade stigit upp, för jag skulle möta upp Cajsa för en fika. Det var verkligen fint att träffa henne igen. Vi pratade om allt från saker som känns jobbiga till Bråvalla innan hon var tvungen att åka och jag promenerade bort till Lilla torg för att möta Linda. Och under den promenaden kändes det verkligen som vår då solen sken och jag kunde gå utan vantar att frysa. Mötte upp Linda för fika på pronto. That cheesecake alltså, helt galet. Sjukt stora och väldigt goda! När vi suttit där ett tag och också pratat om ca allt gick vi ut och vandrade omkring lite i Malmö. När jag sedan åkte tillbaka till Lund var jag helt lyckorusig och uppfylld av solsken och bra personer. 
 
Sen åkte vi ju hem igår... Då sken också solen, tack och lov. Såklart var tåget sent. Och sammanlagt blev vi 65 minuter sena till Stockholm. Och jösses vad vemodigt det var att komma hem, men ändå ganska skönt att få sova i sin säng. + har ju en del saker att se fram emot den här veckan och det känns ju kalasbra.

We'll do whatever just to stay alive.

 
 
- Det senaste dygnet har jag lyssnat på denna på repeat. Så bra!
- Scoutmötet igår var väldigt fint. Vi gjorde brownie i kopp och gjorde våra egna melodifestival-deltävlingar med låtar som gått till andra chansen. Tycker verkligen om mina scoutvänner. Bästa bästa personerna.
- Helgen kommer bli fin och jag är såsåså pepp. (Som jag ju redan sagt, men fortfarande iiih)
 
Och nu borde jag verkligen packa klart, och kanske sova en stund. Det kommer bli en lång dag+natt...

En dag står vi över februari, du och jag.

 
Onsdag.
Promenad i grått väder med Kent i öronen. 
Skrivande av personliga brev med podcasts i öronen.
Lunchlagande med Krunegård i öronen.
Allting som görs har något slags soundtrack, och det kanske behövs för att allt ska kännas lite festligare.
Livspeppen varvas med livsångesten och energin varvas med järnbristenströtthet (eller febern som jag försöker förneka). Men på fredag åker jag till Skåne för nattvolley och träffa en hel drös saknade favoritpersoner och det gör mig trots allt helt lyckorusig. 

Pinterest.

Har fastnat lite för pinterest. Att sitta och scrolla bland massa inspirerande recept, illustrationer och inredningsdrömmar. 
Lite såhär ser några av mina boards ut. 
Ni kan väl följa mig där, heter awaay. Nästan precis som överallt annars. Och så kan ni väl länka till eran eller så, så att jag hittar ännu mer fint att följa? 
 (klicka på bilden så hamnar ni på min profil)

När ska jag lära mig att ingen är hel? Att allting är mer eller mindre trasigt.

 
Idag har jag: 
- Fixat nytt pass. Bilden blev helt groteskt ful, men det är väl så det ska vara. 
- Ätit sushi och fikat med Felicia. 
- Köpt en bok, mest för att den står på min att läsa lista och var på rea.
- Insett att jag kommer missa hälften av alla scoutmöten den här terminen pga att kursen jag ska läsa senare i vår är just på tisdagar och torsdagar mellan 16-19. Så det är ju lite surt...
- Läst klart en bok som jag tänkte tipsa om sen pga helt himla fantastisk.
 

RSS 2.0