Men tiden gick och du blev kvar, i en person du inte vill veta av. // Fast i ett skal som du får allergiska reaktioner av.

Identitetskrisar. Och finns det någon sämre tidpunkt för det än i slutskedet av att söka utbildningar och kurser till höstterminen? Jag tror faktiskt inte det. 
 
Hur tar sig då denna kris uttryck? Jag lyssnar på hiphop, klär mig i blåjeans och byter ut teet mot kaffe.
Och när en tänker på det är det nog mer konstigt än det låter då det nog är så lite jag det kan bli. Var dessutom så nära på att låta David klippa mig. Men sen kom vi fram till att det var en dålig idé. 
 
 
Jag har iallafall sökt litteraturvetenskap till hösten nu. I tre olika städer. Uppsala, Halmstad och Lund. Jag vet inte ens om jag vill hoppa av det jag läser nu. Men jag tänker att om jag söker har jag iallafall möjligheten att byta. 
 
 
Idag hade vi seminarium i tre timmar följt av stormöte. Var rätt så himla slut efteråt pga min sömn inatt. Men efteråt åt jag och David sushi och det var typ prick exakt det jag behövde. Sushi, hänga med bra person och få lite pepp. Och när jag gick hem hade det äntligen spruckit upp efter dagar med dåligt väder. Och de kommande dagarna ska bjuda på sol och massvis med plugg (då jag äntligen fått min kurslitteratur) och förhoppningsvis lite parkhäng samt en tripp till Danmark. Lite pepp ändå. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0