En Skånehelg.

Hade en så himla fin helg i Skåne. 
När vi närmade oss Lund och Malmö med tåget i fredags var jag helt hyper och säkert skitjobbig, men var så glad över att vara tillbaka. Nattvolleyn däremot var lika mysig som förra året men i år var jag frisk och spelade faktiskt. Vi förlorade dock alla våra matcher och efteråt var både jag om Malin lite blå. Och runt 8.00 var vi hemma hos Malin i Lund och då var det verkligen skönt att sova.
 
 
På lördagen när vi väl vaknat var vi sjukt sega och Bella försvann iväg till Sussi, medan jag och Malin hängde kvar en stund till på hennes rum innan vi gick mot centrum för att fika med Anton. Vi satt på Ebbas skafferi i närmre tre timmar och pratade om ca allt men mest scouting. När vi väl orkade oss där ifrån mötte vi upp Bella för att handla ingredienser till middag som vi sedan åt till början av mello. Egentligen skulle vi sett det hemma hos Sussi, men eftersom vi var så sega var vi där lagom till att de hade röstat färdigt. Mysig kväll iallafall trots att jag satt och halvsov. 
 
 
På söndagen gick jag innan de andra hade stigit upp, för jag skulle möta upp Cajsa för en fika. Det var verkligen fint att träffa henne igen. Vi pratade om allt från saker som känns jobbiga till Bråvalla innan hon var tvungen att åka och jag promenerade bort till Lilla torg för att möta Linda. Och under den promenaden kändes det verkligen som vår då solen sken och jag kunde gå utan vantar att frysa. Mötte upp Linda för fika på pronto. That cheesecake alltså, helt galet. Sjukt stora och väldigt goda! När vi suttit där ett tag och också pratat om ca allt gick vi ut och vandrade omkring lite i Malmö. När jag sedan åkte tillbaka till Lund var jag helt lyckorusig och uppfylld av solsken och bra personer. 
 
Sen åkte vi ju hem igår... Då sken också solen, tack och lov. Såklart var tåget sent. Och sammanlagt blev vi 65 minuter sena till Stockholm. Och jösses vad vemodigt det var att komma hem, men ändå ganska skönt att få sova i sin säng. + har ju en del saker att se fram emot den här veckan och det känns ju kalasbra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0