Läst i juli och augusti.

 
Då jag knappt hann läsa annat än Astrid Lindgren under sommaren tänkte jag slå ihop juli och augusti, läste nämligen bara en bok i juli som inte var Lindgren. Augusti var inte heller en så strålande läsmånad men dessa tre böcker har jag läst iallafall.
 
- I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv - Tom Malmquist
- Kafka på stranden - Haruki Murakami
- Kalmars Jägarinnor - Tove Folkesson
 
Tur iallafall att alla tre böcker jag läste var bra och läsvärda. Kafka på stranden började jag läsa i höstas men drömde så mycket mardrömmar om den så var tvungen att läsa något annat, men nu kände jag att det var dags att ta tag i den igen. Och både I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv och Kalmars jägarinnor har jag velat läsa ganska länge. Och nu hoppas jag bara på att hösten bjuder på lite mer läsflow.
 
 
 

En annan natt, innan drömmarna var drömda.

Jaha. Så tog den här sommaren också slut.
Imorgon börjar jag sista året på kulturprogammet och jag är extremt vemodig. 
Jag vill inte jag vill inte jag vill inte.
Så mycket, för mycket ångest. 
 
Jag är inte redo för höst regn kyla. 
Jag har inte tagit tillvara på sommaren ännu, även om en känner i luften att den snart är borta. 
Det blev inget badande i havet och jag har inte läst tillräclkigt med skönlitteratur, som inte är kurslitteratur.
 
Utöver skolstart består den här veckan av massa möten, utbildning och scouter. Men på onsdag nästa vecka åker vi till Kroatien så känner att det är bäst att bara bita ihop. Och få ångest igen när jag kommer tillbaka och har missat flera föreläsningar.
 
 
 

och varje litet steg, leder mig till dig.

 

Stockholm äter såna som oss.

 
Förra veckan åkte jag lite spontant till stockholm, tog en paus från halmstad och sommarkursen. Träffade vänner jag inte träffat på länge, jagade pokémons, gick över 5 mil. Pluggade litegrann men försökte mest att tänka på annat. Som vanligt tog det dock inte längre än några timmar innan jag längtade hem till halmstad igen. Stockholm blir aldrig min stad. 
 
Jag lyssnade på Stockholm äter såna som oss på repeat när jag var ensam och försökte reda ut vad jag egentligen känner, hur jag egentligen mår, vad som är fel. 
 
Nu är sommarkursen slut, jag har läst 2500 sidor Astrid Lindgren, skrivit flera sidor om både Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga. Det har varit en rolig och intressant kurs, men nu är jag glad att den är över och att ha lite tid att få läsa prick vad jag vill innan skolan börjar igen. Det känns bra.
 

RSS 2.0