Läst i juli.

Nelly Sachs kommer aldrig fram till havet - Sara Stridsberg
Århundradets kärlekssaga - Märta Tikkanen
Aniara - Harry Martinson
En droppe midnatt - Jason Diakité 
Störst av allt - Malin Persson Giolitio 
Porträttet - Hjalmar Söderberg
 
Så bra läsmånad, tyckte faktiskt om allt. Måste dock säga att jag inte riktigt förstår grejen med Aniara, men det är väl en klassiker och en bok man kanske borde ha läst. Tycker dock att Störst av allt var den bästa läsupplevelsen, så bra, och inte alls min typ av litteratur egentligen. 
 
Har även den här månaden lyckats köpa typ 13 böcker på second hand vid olika tillfällen, så har mycket jag ser fram emot att läsa, men just nu försöker jag ta mig igenom Ett litet liv, är inte helt övertygad än, men har dock inte kommit så långt. 
 
 

Jag tänker inte stanna och slåss, för Stockholm äter såna som oss.

 
Var hemma i Stockholm i 1,5 vecka. Första gången jag varit där så länge sedan jag flyttade, och för ovanlighetens skull kändes det faktiskt ganska bra. Men kom hem igår, och det är också väldigt skönt. På tisdag eller onsdag åker jag till Skåne för att vara funktionär på scoutläger i två veckor, är väldigt pepp. Så fram tills dess får jag nog passa på att ta det lugnt och vila. 

Läst i juni.

En kväll i oktober rodde jag ut på sjön - Tua Forsström
Så här upphör världen - Philip Teir
Trollkarlens hatt - Tove Jansson
När hundarna kommer - Jessica Schiefauer
Den lilla bokhandeln i Paris - Nina George
Öster om heden - Viveca Lärn
Väster om vinga - Viveca Lärn 
Samlade dikter - Bodil Malmsten
Den som stannar, den som går - Elena Ferrante 
 
 
Så bra läsmånad. Så skönt att få läsa vad en vill efter c-uppsatsen. Mest tyckte jag om Bodil Malmstens samlade dikter, Så här upphör världen och Den som stannar, den som går. Har sett fram emot att läsa dem så länge. 
 

RSS 2.0