Min sans har jag förnekat och min hemstad har jag glömt.

Den här veckan har bara varit ångestångetsångest. Har haft tentavecka och allt har bara gått svindåligt. Så det slutade med att jag skickade in tentan utan att svara på sista fråga vilket gör att jag kommer få mitt första U. Och egentligen är väl inte det en så stor grej eftersom att det går att komplettera och skriva om osv. Men min prestationsångest ba' äter upp mig. 
 
 
Men i alla ångestattacker har jag ändå hunnit med lite fint. Till exempel har det varit flera dagar av fint väder vilket gjort att det känts som vår, men så ba' vaknade vi upp till snö igår. Aja, snart är februari slut och då kan det väl bli vår på riktigt. Har även fikat och veckohandlat med Bekka. 
 
Och i söndags var det ju alla <3-dag. Är ju egentligen som vilken himla dag som helst. Så började dagen med att panikgråta över tentan innan jag tog mig i kragen och mötte Pontus för att handla mat. Sedan ägnade vi kvällen åt att laga mat och baka och se på film. Och att jag fick välja film var ju trevligt, för en gångs skull. Tur att han inte tyckte att den var dålig! 
 
Och nu är det en helg utan plugg i väntan på att nästa kurs börjar på måndag. Så ska mest städa och läsa böcker hade jag tänkt. Och hoppas på fint väder så att en kan gå på en lång promenad eller två. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0