När det känns som att du gjort allt, sagt allt men inte får några svar.

Alltså den här dagen har ändå varit fin för att vara en måndag. Jag är av åsikten att måndagar inte kan vara annat än ångest. Tidspessimisten i mig ställde klockan 45 minuter för tidigt och när jag vaknade orkade jag verkligen inte stiga upp. For iväg till skolan för handledning med en ångestklump i magen och lite för hårt bultande hjärta men det gick bra, bättre än förväntat. Så just för tillfället känns B-uppsatsen aningens mer lätthanterlig.
 
När vi slutat mötte jag upp Alex för att svänga inom biblioteket och låna en bok och sedan gick vi och handlade mat, precis som varje måndag. Bästa himla måndagstraditionen. Efter att knappt ha ätit ett enda vettigt mål mat sedan i onsdags bestämde jag mig att jag fick köpa något som var gott, det blev toscanabiffar och potatissallad, har varit orimligt sugen på potatissallad och mjukglass de senaste dagarna. 
 
Och när jag kom hem hade jag fått post från HFAB ":)))))" (ungefär sådär såg jag ut när jag gick upp för trapporna) Så jag skrev på innehållet och gick ut och postade iväg det igen. Ringde pappa för att prata lite vilket slutade med ett två timmars samtal och att jag skickat ett mail till en scoutkår här i Halmstad. Det känns fint, men lite läskigt. 
 
Nu borde jag dock plugga, skriva listor, laga mat och annat som kan vara bra att göra, men att ligga på golvet känns så himla mycket mer lockande.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ISA

och nu blir ju supernyfikna jag RÄTT nyfiken på vad HFAB är!?

Svar: Det är ett fastighetsbolag här i Halmstad!
Mathilda

2015-05-12 @ 23:46:14
URL: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0