Dröm en dröm igen, djupt i havet och i din puls.

Vi är uppe i tentavecka men min fokus är icke-existerande. I torsdags satt jag och Alex på min balkong i solen och började plugga lite smått. Men när vi tröttnat på det åt vi lunch och gick sedan bort och tittade på medan några spelade fotboll. En får ju ta vara på solen och allt sånt där medan den är framme och en själv kommer sitta instängd den närmsta veckan.
 
 
I fredags hade vi den näst sista föreläsningen och jag och Alex satte oss efteråt och åt medhavd matlåda och försökte plugga. Men det var inte alls min dag så jag gav upp ganska snabbt, låste in mig på skoltoan och grät (som om en vore tillbaka på gymnasiet igen) och spillde ut mitt vatten över kurslitteraturen. Så gick ganska snabbt hem och sedan till willys för att köpa mjölk att ha i kaffet och godis, med planen att sitta hemma hela kvällen och plugga, men riktigt så blev det ju inte. Alex frågade om jag ville med till Bekka och sagt och bestämt började jag göra mig i ordning och lyckades för en gångs skull få till både eyelinern och läppstiftet rätt bra. Förfestandet kändes dock ganska medelmåttigt och jag gick hem när de andra skulle ut pga tvättid klockan åtta dagen därpå. Och när jag promenerade hem i regnet hade klockan slagit ny dag och han fyllde år, och de som känner mig vet att jag tycker om att skicka grattis-sms så det ägnade jag min lilla promenad hem till. 
 
 
I går var klockan ställd på halv åtta så att tvätten kunde bli tvättad och pluggberget åtminstone bli lite mindre. Och när klockan var nio var tvätten inslängd i torktumlarna, en liten del tenta skriven och två koppar kaffe druckna. Och sedan fortsatte min produktivitet så nästan fram till eftermiddagen då Malin kom med tåget. Vi gick och handlade mat och gick hem och drack te och pratade om allt möjligt. När klockan sedan blivit lite mer kom David förbi och förförfestade och åt middag med oss innan vi tog oss bort till Bekka. Den biten kan nog beskrivas, minst sagt, som spännande. Medan vi väntade på Alex satte jag mig på Davids longboard och åkte fram och tillbaka. Och när hon väl kom så satt jag kvar på den och drogs med fortfarande sittandes på. Väl hos Bekka körde vi ölspel som vanligt och hade det fint. Var lite för full men ganska glad och det kändes fint. Sen hängde vi på ölfiket och james och när vi kom hem satt vi vid mitt matbord och pratade om djupa saker och åt chips tills klockan blev halv fem. 
 
 
Idag hängde vi mest på golvet drickandes kaffe och spelade kort tills Malin skulle ta tåget hem igen. Och sedan dess har jag mest prokrastinerat och gjort mest sådant jag ej bör ha gjort. Men har ändå fått en del plugg gjort och det är ju alltid något tänker jag. Men egentligen är väl inte 3500 tecken av 20400 jättemycket att hurra för. Det är så himla mycket mer lockande att till exempel ligga på golvet och titta på bilder på söta kattungar eller skriva av sig om allt det där som känns i en. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0