Dansa fastän hjärtat brister.

Den här helgen alltså... 
I fredags var jag väldigt nere hela eftermiddagen men på kvällen skulle jag på korridorsfest på Krusbäret så jag tog mig i kragen och klädde mig i enbart svart för att det speglade min sinnesstämning ganska bra. Cyklade hem till David för skulle få lite öl av honom och fick även med honom till Krusbäret. Så vi gick hem till Rebekka, som också bor på krusbäret och körde några drickspel. David var inte heller så pepp, så vi gick in med inställningen att vi skulle bli efterblivna (haha). Sen gick vi över till korridoren där festen skulle vara, vi var dock inte där så länge men jag hann både tappa bort alla, och som tur var hitta dem igen. Sen gick vi hem till Wille och hängde en stund innan vi gick ner på stan. Och när vi skulle gå hem köpte vi falafel, och det mest värda var att jag var smart nog att spara halva till dagen efter. 
 
Så på lördagen när jag legat i sängen och dragit mig lite för länge samt ätit godis till frukost. åt jag min falafel och gick ut och mötte David för lite promenad i det fina vädret. Och när jag kom hem satte jag mig på balkongen och drack sockerdricka och läste istället för att laga mat. När jag slutligen bestämmer mig för att laga mat så går det inte jättebra.. Spiller nämligen ut det kokande pastavattnet på foten och satt i duschen och kylde foten och grät i 40 minuter... Och sen var maten kall och inte alls god, så åt knappt något alls på hela dagen, och kände verkligen inte för att försöka igen. På kvällen stapplade jag hem till Emelie med en sko på ena foten och två raggsockor på den andra.. Hämtade min cykel hos Rebekka också så slapp iallafall att gå hela vägen. Hos Emelie var alla svintrötta, men det var ju kanelbullensdag så vi åt kanelbulle och spelade skipbo. Bästa spelet. 
 
Och igår när jag vaknade kunde jag bara tänka på att jag behövde städa, så det ägnade jag ca hela dagen åt. Diskade allt som jag skjutit på, dammsög, torkade golven och plockade undan massa saker. Så himla skönt att äntligen ha lite ordning igen. Sen låg jag i sängen och kollade på New Girl hela eftermiddagen och kvällen. Var bara utanför dörren för att slänga soporna. 
 
Idag har vi haft första föreläsningen på andra delkursen och jag är så himla pepp, kommer bli så himla intressant. Och efter det gick vi och beställde våra overaller, oändligt pepp, innan vi gick och handlade lite mat och ner på torget för att köpa grönsaker. 
 
Och imorgon har vi gasque, ska bli kul fastän jag faktskt inte är jättepepp... Och vi har ingen föreläsning nu förrän nästa tisdag, så vet verkligen inte vad jag ska fylla mina dagar med. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0