500 mil i snön.

Vissa dagar är helt klart bättre än andra, och vissa dagar har bättre förutsättningar att bli en bra dag. Den här dagen hade både förutsättningarna och levde upp till dem. 
 
Spenderade förmiddagen framför HIMYM och mötte sedan upp Felicia för sushi på ett "nytt" (vet inte hur nytt det är egentligen) ställe här i Åkersberga. Den var faktiskt väldigt god och billigare så + för det! Sedan gick vi in på ICA och köpte froosh (såklart) och dajm för att vi skulle nämligen baka muffins till scouterna imorgon. 
 
Efter att muffinsarna bakats började vi prata lite kring hajken vi ska planera för det andra utmanarlaget. Och satt och planerade en liten stund innan vi kom på att vi ju faktiskt kan smaka muffinsarna. Kalasgoda blev dem! 
Vi skrev ett inlägg i OLJUD-loggen och kom på att Tobias behövde få samma info, efter att skickat den till honom och felicia sagt hej och frågan om hon var där fick han denna bilden (som typ är den bästa på länge): 
 
Blev väl också lite halvt "medtvingad" på de andras scoutmöte så dit är jag på väg alldeles strax. Bra onsdag helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0