I've come to know that memories were the best things you ever had.

 
 
Har haft en helt fantastisk helg. Natten till lördag bestod av volleybollspelande för de andras del. Jag kände att det inte var så smart att delta med tanke på att jag inte var riktigt frisk. Men som tur var så blev det bättre under helgen (fast nu mår jag sämre igen). I lördagsmorse när all boll var färdigspelad, allt var städat och undan plockat började vi gå mot deras Scoutlokal och kröp ner i sovsäcken när klockan var åtta på morgonen. När vi sen gick upp runt klockan ett så segade vi en bra stund i en soffa, åt godis och mackor varav en med 50 g smör. Så himla vidrigt.
Efter ett tag bestämde vi oss dock för att göra något, så vi klädde på oss och gick en liten runda i Vellinge innan någon kom på den smarta idén att vi skulle gå till något växthus. Sagt och gjort tog vi oss förbi åkrar i blåsten och kylan men när vi väl kom fram så tänkte vi fika, men såklart stängde de precis när vi kom fram. Bra timing där alltså. Därefter påbörjade vi vår långa vandring tillbaka, med ett stopp på Willys för att köpa lite mat så vi kunde laga en fet trerätters som åts tillsammans med tittande på melodifestivalen. 
Igår gick vi upp hyffsat tidigt, sa hejdå till Erika som skulle åka tidigare och städade i scoutlokalen för att sedan ta bussen till Hyllie där vi gick runt lite på Emporia, var på nån utkiksplats på taket (typ), köpte lite mat till tågresan och åkte sedan genom citytunneln till Malmö Central. Väl där letade vi upp skåp att trycka in packningen i och efter några om och men hade de flesta fått in packningen i skåpen. När det var gjort gick vi ut i Malmö för att kolla runt lite och åh vad jag tycker om Malmö. Känns fint att förhoppningsvis inom en snar framtid kunna säga att det är ''min'' stad. 
Sen blev vi hungriga så vi gick till Jensen's och åt lite mat innan vi var tvugna att bege oss tillbaka till Centralen så vi inte skulle missa tåget. Det var en ganska spännande tågresa hem sen också. Henke fick en ny kompis, vi fick pausa lite i Norrköping men fick panik när nånting började ringa och en del knäppa konversationer. Dock skedde det mesta på en gruppkonversation på telefonerna. Dagens teknik alltså... Och jag hoppas hopppas hoppas att vi ses snart igen, för de är nog de bästa människorna jag vet.
 
Man kan väl kortfatta helgen lite såhär: Kära återseenden, fina människor, några nya bekanskaper, lite fördjupade bekantskaper, lite för mycket godis, mycket skratt, snölöst osvosv. Det har i varjefall varit en fett bra helg som har hjälpt till att göra 2013 till ett bra år. 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Mathilda.. under de sista raderna, snacka om att jag fick rysningar! Tack för att du var med och gjorde helgen till vad den blev! Det har varit en sjukt bra helg, fler sånna!
Och vi ska ses allihopa, snart igen! <3

2013-02-04 @ 20:11:53
URL: http://hannagson.blogspot.se/
Postat av: Anonym

Vad kul det låter!Hahah,vad va det för ny kompis?:D

2013-02-06 @ 16:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0